,

De ’10 weken challenge’ | W7

Hoppaaateee PT 7 alweer gefinisht hoor!

Er stond weer een zwaar programma op ons te wachten.. Na onze warming-up en dumbel snatch ladder was het tijd voor de 100kcal voor tijd. We wisten wel dat hij eraan zat te komen, maar toch blijft het vervelend.. Marlou was de gelukkige en mocht op de airbike, want die vind ze zo leuk! Haha niet dus.. Sil mocht kiezen tussen de skierg of de roeier, want sinds deze week hebben we ook een skierg in de zaal staan! Super tof toch!
Sil had eerder in onze challenge de 100kcal voor tijd al voorgeschoteld gekregen op de roeier en deze keer wel eens zien wat voor verbetering er in zat. Haar nieuw tijd staat op 5.53 en dat
betekende dat ze met 20sec vooruit was gegaan.

Dat zijn nou eens de leuke momenten in een les!

Marlou had de 100kcal voor tijd nog nooit op de airbike gedaan dus haar verbetering zien we later!

Lees meer

,

De ’10 weken challenge’ | W6

Hey you!

Vandaag training 6 gehad! Dat betekend dat we al over de helft zijn!!
Jullie willen vast weten of er bij ons al veranderingen zijn! Wij kunnen wel zeggen dat we ons al een stuk fitter voelen dan 6 weken geleden en dat we sterker aan het worden zijn Dit gaan wij nog een paar weken volhouden en we hopen dat we nog wat sterker en fitter mogen worden! Het is voor ons vooral belangrijk hoe wij ons mentaal voelen en je lichaam krijg je er automatisch bij! Als je ook maar oplet met wat je eet

Lees meer

,

De ’10 weken challenge’ | W5

Yess PT 5 is alweer achter de rug!
Vandaag mochten we de handstand push up leren. Voor de mensen die niet bekent zijn met crossfit. Het is precies wat de naam zegt, push ups maken in een handstand. Ja echt het is geen grap mensen doen dit dus in workouts. Toch ging het voor ons beiden verbazingwekkend goed. We merken toch al flink verschil in techniek en kracht wat we in de afgelopen weken hebben opgebouwd.
Hard work pays off!

Lees meer

,

De ’10 weken challenge’ | W4

4e Personal Training, check!
Vooraf weten we al dat het een training wordt die we niet met 2 vingers in ons neus zullen doen. Daarom is het ook zo belangrijk dat we op onze voeding letten en natuurlijk ook de rustmomenten goed gebruiken! Dat helpt ons alleen maar om beter te presteren

Lees meer

,

De ’10 weken challenge’ | W3

He guys daar zijn we weer! Week 3 is alweer van start gegaan en dus ook onze 3e duo PT hebben we weer overleefd!Deze week stond de hang squat clean op het programma. Na onze warming-up zijn we hiermee aan de slag gegaan.

Stap voor stap neemt Melanie de beweging met ons door zodat we de techniek ‘onder de knie krijgen’.

Lees meer

,

De ’10 weken challenge’ | W2

Hello! Here we are again! Tweede keer Personal Training
Zoals we in onze eerste blog al hadden aangegeven, willen we jullie graag laten weten wat een Personal Training (PT) inhoud en delen we graag elke week onze ervaringen met jullie!
 
Vandaag stond een 1RM ‘push jerk’ op het programma! 1RM houd in dat je met de juiste techniek op gaat bouwen naar een gewicht waar je de beweging maximaal 1 keer mee kunt uitvoeren.We starten eerst met een shoulder mobility test.

Lees meer

,

De ’10 weken challenge’ | W1

Oké hmm.. en wat houdt die challenge dan precies in?!
het komt er op neer dat we de komende 10 weken bestaan uit keihard sporten en ons aan een voedingsschema houden om ons doel te bereiken.
Wat ons doel is? Ons vetpercentage verlagen en aan die guns werken natuurlijk!
Want wie wil er nou geen fitbody hebben voor de zomer? Wij hebben besloten van wel in ieder geval!
Maargoed… een fitbody komt natuurlijk niet aanwaaien, daar moet je wel het een en ander voor veranderen in je dagelijkse routine, waaronder een voedingsschema.

Lees meer