,

De ’10 weken challenge’ | W7

Hoppaaateee PT 7 alweer gefinisht hoor!

Er stond weer een zwaar programma op ons te wachten.. Na onze warming-up en dumbel snatch ladder was het tijd voor de 100kcal voor tijd. We wisten wel dat hij eraan zat te komen, maar toch blijft het vervelend.. Marlou was de gelukkige en mocht op de airbike, want die vind ze zo leuk! Haha niet dus.. Sil mocht kiezen tussen de skierg of de roeier, want sinds deze week hebben we ook een skierg in de zaal staan! Super tof toch!
Sil had eerder in onze challenge de 100kcal voor tijd al voorgeschoteld gekregen op de roeier en deze keer wel eens zien wat voor verbetering er in zat. Haar nieuw tijd staat op 5.53 en dat
betekende dat ze met 20sec vooruit was gegaan.

Dat zijn nou eens de leuke momenten in een les!

Marlou had de 100kcal voor tijd nog nooit op de airbike gedaan dus haar verbetering zien we later!

Toen was het tijd voor een leuke buddy wod!

  • 100kcal airbike
    40 dumbel snatch met 15kg
  • 100kcal Skierg
    40 kettlebel swing met 24kg
  • 100kcal Roeien
    40 kettlebel snatch met 12kg

Deze keer zaten er geen haken en ogen aan, dus betekende gewoon als de een aan t werk was had de ander rust. Top!
We zagen er wel echt tegenop, maar goed je moet t toch doen, dus dan gaan we er maar voor! Altijd weer een leuke uitdaging en een stukje zelfkennis om in te schatten hoe je de combinatie tussen werk en rust met je buddy inplant. Uiteindelijk waren we na precies 29 min klaar met deze uitdaging en zat PT 7 er alweer op!

We hebben btw leuk nieuws! We hebben ons allebei inschreven voor onze eerste crossfit wedstrijd.. de Indoor Beach Trowdown waar Melanie ons zal coachen. Met crossfit ben je nooit klaar, want je kan altijd beter, sneller en sterker worden, dus we zullen keihard blijven trainen. Ook na de 10 weken challenge! Blijf ons dus volgen als je benieuwd bent naar hoe wij ons klaarmaken voor onze eerste wedstrijd!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *