,

De ’10 weken challenge’ | W4

4e Personal Training, check!
Vooraf weten we al dat het een training wordt die we niet met 2 vingers in ons neus zullen doen. Daarom is het ook zo belangrijk dat we op onze voeding letten en natuurlijk ook de rustmomenten goed gebruiken! Dat helpt ons alleen maar om beter te presteren

Deze week staat de Clean & Jerk op het programma!

Dit houdt heel ‘simpel’ in om de bar vanaf de grond naar de voorkant van je schouders te brengen en daarna het gewicht boven je hoofd brengen.
Eerst nemen we de techniek door met een lege bar en jullie raden het vast al, we mochten weer onze 1RM opzoeken! Wat hier heel leuk aan is is dat je jezelf echt kunt verbazen want we kunnen allemaal veel meer dan we denken!! En Melanie houdt alle 1RM’s ,gewichten en tijden bij die wij halen. Zo zie je dus ook bij jezelf verbetering en dat is natuurlijk weer motiverend om nog harder te gaan sporten!
Score 1rm Clean&Jerk
Lou: 52 kg
Sil: 65.2kg

Na de 1RM opzoeken hadden wij nog een leuke WOD!

  • 5 rounds for time:
  • 12 Deadlifts
  • 9 Hang Power Cleans
  • 6 Push Jerks
Dit moest met 1 bar en dus ook 1 gewicht! Het zijn 5 rondjes dus je moet er van te voren wel goed over nadenken dat je het 5 rondjes volhoud! Het is dan wel voor tijd maar het is dus niet de bedoeling dat het gewicht zó licht is dat je het te makkelijk kan tillen! Het is ALTIJD een uitdaging voor jezelf.

Dit is dé manier om beter te worden!

Na de WOD gingen wij in ieder geval wel met een voldaan gevoel naar huis en mochten we elkaar weer even een schouderklopje geven
Tijden:
  • Lou: 7.39 met 30kg
  • Sil: 8.33 met 40kg

Giving up is not an option for us! So we see you next week!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *