,

De ’10 weken challenge’ | W6

Hey you!

Vandaag training 6 gehad! Dat betekend dat we al over de helft zijn!!
Jullie willen vast weten of er bij ons al veranderingen zijn! Wij kunnen wel zeggen dat we ons al een stuk fitter voelen dan 6 weken geleden en dat we sterker aan het worden zijn Dit gaan wij nog een paar weken volhouden en we hopen dat we nog wat sterker en fitter mogen worden! Het is voor ons vooral belangrijk hoe wij ons mentaal voelen en je lichaam krijg je er automatisch bij! Als je ook maar oplet met wat je eet

Op het programma hadden van ‘gymnastics’ staan. Ja jullie lezen het goed, turnen! Dit is ook onderdeel van Crossfit!
Toes to bar it is!
Je doet eigenlijk letterlijk wat er staat. Voor toes to bar hang je in het rek aan een stang en door middel van de juiste zwaai te maken krijg je de mogelijkheid om met je tenen de stang te raken.

Say hello to your sixpack!!

Gelukkig zijn er voor iedereen opties om te schalen, op deze manier kan je stapje voor stapje verder komen met de oefening!
Na dit geoefend te hebben had Mel nog even een leuke buddy wod voor ons:
2 rounds for time:
  • 200m farmer walk 2 x 24kg kettlebell
  • 50kcal row
  • 50 T2B (toes to bar)
  • 100 SU (single unders) each
  • 50 deadlifts 120kg together
Wat je hierboven ziet, deden we samen dus allebei de helft om het voor jullie makkelijk te houden!
Op het moment dat we gingen wisselen moesten we allebei 2 burpees doen. Tactiek is dus van belang omdat je anders heel veel burpees moet doen en dat breekt je op.
Wij vinden een buddy WOD tijd heel leuk om te doen omdat je elkaar er doorheen sleept!
Op het moment dat je ziet dat je buddy niet meer kan en jij hebt nog wat energie over dan neem je het over van je buddy! Je moedigt elkaar aan en met z’n 2en zorg je voor een snelle tijd!
Soms ben je zo erg aan het strijden dat je een mentale breakdown krijgt.. dat is heel vervelend want je wilt door maar je kan niet meer! Op zo’n moment baal je van jezelf en ben je opzoek naar de knop om hem om te zetten! Het duurt soms even voordat je hem hebt gevonden! Maar die knop is er altijd! En die knop laat je zoveel bereiken!

Sporten is voor ons een uitlaatklep en daarna voelen wij ons altijd zoveel beter! En sporten maakt je niet alleen fysiek sterk maar ook mentaal! Never forget that!

The key to success is to start before you are ready!
Volg ons om op de hoogte te blijven van onze challenge!
ByeBye!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *